CORONA UPDATE

In verband met het Corona virus en de landelijke maatregelen werken de mensen van SIZ Twente (medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en ervaringsmaatjes) tot en met 6 april 2020 zoveel mogelijk vanuit huis. Ook onze activiteiten en cursussen die gepland staan tot 6 april 2020 gaan niet door. Wel zijn wij telefonisch en via e-mail bereikbaar en proberen we de afspraken die we hebben, via skype of whatsapp bellen, zoveel mogelijk door te laten gaan.

Heb je vragen over het voorgaande of heb je andere onduidelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op via 06-10706186 en/of info@jmz-go.nl.

Team JMZ-Go!
Carlijn, Cas, Marleen, Sharon, Justin, Irene en Wesley

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *