HEY HO, (LET’S) JMZ Go!

Hoi allemaal,

Het coronavirus brengt ons vreemde tijden, alles gaat net even anders dan dat we gewend zijn. Zo ook bij ons, daarom steken we de hoofden regelmatig (virtueel) bij elkaar. Dit om allerlei alternatieve manieren uit te denken, zodat we er toch voor jullie kunnen zijn! Er zijn diverse ideeën geopperd en die gaan we nu dan ook uitwerken. We houden jullie op de hoogte via onze socials, e-mail en website (www.jmz-go.nl). Ondertussen kunnen jullie ons gewoon contacten via whatsapp, e-mail en via whatsapp bellen, als je je verveeld, tips wilt over thuis of als je gewoon even tegen iemand aan wilt praten. Tot sprekens!

Wesley: 06107061816 (Losser, Oldenzaal, Borne en Enschede)
Sharon: 0638594375 (Tubbergen & Dinkelland)
Cas: 0613034803 (Hengelo & Hof van Twente)
Justin, Sophie & Irene: 0647504717 (Algemeen)

Groetjes,

Team JMZ
Carlijn, Cas, Irene, Justin, Marleen, Sharon, Sophie & Wesley

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *