Lancering Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg

Aan het begin van de Week van de Jonge Mantelzorger, op dinsdag 2 juni, is de Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg officieel gelanceerd! Met de Strategische Alliantie Jonge Mantelzorg werken we aan een gezamenlijke doelstelling: met elkaar meer aandacht en betere ondersteuning voor jonge mantelzorgers, gezinnen en professionals in Nederland realiseren. Dit doen we in opdracht van het ministerie van VWS.

Sinds 1 januari 2020 zijn de volgende organisaties betrokken bij de Alliantie: JMZ Pro, MantelzorgNL, Vilans, Movisie, NJI, Trimbos-instituut, Nederlands Centrum Jeugdgezondheid (NCJ), JMZ Go!, Vanzelfsprekend!?, Brussen Erbij Beweging (BEB), Klankbordgroep JMZ Pro en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

We zijn super trots dat we als JMZ Go! onderdeel van deze Alliantie uitmaken!

Meer info over de Alliantie en betrokkenen is te vinden op: https://www.jmzpro.nl/de-alliantie/.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *