De week van de jonge mantelzorger zit er weer op!

De Week van de Jonge Mantelzorger zit er weer op. En wat een week was het…

Er was landelijk volop media aandacht voor het thema jonge mantelzorg! Gedurende de week kwamen er diverse ervaringsverhalen voorbij via talkshows, items, radio, jeugdjournaal, onze website en nog veel meer! Helemaal top, want jullie verdienen de credits en aandacht voor de dingen die soms ook wel eens lastiger zijn als je een gezinslid hebt die ziek is of een beperking heeft.

Hier bij JMZ Go! hebben we ook super veel leuke dingen gedaan deze week:

Zo tof om jullie weer te zien ook in het echt! Mocht jij nu ook een papa, mama, broer of zus hebben met een langdurige ziekte, beperking, verslaving of psychische problemen? Of geïnteresseerd zijn geraakt in al onze leuke en fijne activiteiten. Kijk dan snel bij Aanbod en kijk welke ondersteuningsactiviteiten er voor jou zijn? Of bel, app of mail naar info@jmz-go.nl of 0610706186.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *