Enquete JMZ’ers in Oldenzaal

Hoi Oldenzaalse JMZ’ers en ouders,

In Nederland groeien 600.000 kinderen en jongeren op met een ziek of beperkt gezinslid, hen noemen we zoals jullie natuurlijk wel weten jonge mantelzorgers. Opgroeien als jonge mantelzorger is zoals het is en doe je met heel veel liefde, maar soms is het ook best wel eens lastig. Je kunt je bijvoorbeeld wel eens zorgen maken, moet misschien soms wat meer helpen thuis of soms (onbewust) een beetje aandacht moeten missen van je ouders door de situatie thuis. In Oldenzaal bieden we diverse ondersteuningsmogelijkheden voor (jonge) mantelzorgers, maar we willen natuurlijk weten of deze goed aansluiten bij jullie behoeften en wensen. We willen dan ook graag weten hoe we je/jullie het beste kunnen helpen. Wil je daarom deze korte vragenlijst voor ons invullen? Als je onder de 12 jaar bent of het best lastig vind al die vragen, mag je hem gerust met/door één van je ouders (laten) invullen!

Klik op de volgende link om naar de enquête voor jonge mantelzorgers te gaan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUi0dm4DOQPR1mrrfHpbImAKVzV40_MH7HPxZspcc1UNBWtg/viewform

Ook zijn we natuurlijk geïnteresseerd wat je ouders of de (volwassen) mantelzorgers vinden van hun ondersteuningsmogelijkheden in Oldenzaal. De enquête voor hen is hier te vinden: https://forms.gle/VMsq1YEHuwvHn51T8

Thanks alvast van ons voor het invullen! En tot snel weer ziens!

Groetjes,

Wesley, Cas, Sharon, Carlijn, Marleen en al onze vrijwilligers & stagiaires
Consulenten Jonge Mantelzorgers
Team JMZ Go!

P.S. We werken in Oldenzaal op mantelzorggebied nauw samen met Impuls Oldenzaal, daarom is het goed om te benoemen dat we de uitkomsten van de enquête met hen delen, zodat we samen een zo goed mogelijk ondersteuningsaanbod voor zowel de jonge als de ‘volwassen’ mantelzorgers kunnen neerzetten. 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *