2020 is bijna over, op naar 2021!

Hoi allemaal,

Wij wensen jullie allen een super fijne vakantie en een hopelijk ontspannen, warm en bovenal ‘normaal’ 2021 toe. We kijken nu alweer uit naar de vele activiteiten, cursussen, ervaringsmaatjestrajecten en individuele gesprekken met jullie! Tot snel weer ziens!

Groetjes,

Cas, Demi, Jorien, Marleen, Romy, Sharon, Wesley en al onze Ervaringsmaatjes & vrijwilligers
Team JMZ Go!

P.S. In de kerstvakantie zijn we wat anders bereikbaar dan normaal, maar natuurlijk zijn we er gewoon voor jullie. Jorien zal op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar zijn via e-mail: info@jmz-go.nl en via WhatsApp of bellen: 06-38594536.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *