Uitreiking certificaat van het Oranjefonds Groeiprogramma

Vorige week was de feestelijke uitreiking van de certificaten voor de deelnemers van het Oranjefonds Groeiprogramma en daarmee het officiële einde van het vierjarige groeitraject. Wat heeft het ons veel gebracht en wat hebben we er veel van geleerd! We zijn met Ervaringsmaatjes gegroeid van 9 gemeenten in ons Twentse achterland naar 20 gemeenten door heel Nederland. We hebben in de afgelopen periode ruim 300 koppelingen mogen uitvoeren en het allerbelangrijkste de waardering van de jonge mantelzorgers/ouders en die van de Ervaringsmaatjes lag steevast rond de 9. We gaan uiteraard vol enthousiasme door met ontwikkelen en uitdragen van Ervaringsmaatjes, zodat hopelijk nog veel meer organisaties en gemeenten aanhaken de komende jaren en we nog veel meer jonge mantelzorgers kunnen koppelen aan een ervaringsdeskundig maatje.

We zijn enorm blij met het appeltje welke we in 2017 hebben ontvangen en alle kansen die we hebben gekregen met het groeiprogramma. Dank Oranjefonds voor jullie steun en het faciliteren van dit onwijs krachtige programma!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *