Afscheid van Wesley

Hier een persoonlijk berichtje van mij, want na 15 jaar JMZ ga ik SIZ Twente verlaten en me richten op een nieuwe baan. Ik vond het top dat ik de afgelopen jaren met zovele van jullie, een korte of lange periode, heb mogen meelopen. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit vanuit JMZ Go! zo lang heb mogen doen, want tjonge wat heb ik veel geleerd en een boel bijzondere mensen ontmoet. En wat hebben we een lol gehad tijdens de diverse jmz-activiteiten, kampen, cursussen, ervaringsmaatjestrajecten en individuele ondersteuningsgesprekjes. Ik heb ervaren hoe belangrijk de persoonlijke aandacht en ruimte voor ontspanning, ontmoeting en uitwisseling voor jonge mantelzorgers is!! Ik ben er dan ook heel erg trots op dat ik dit de afgelopen jaren met jullie heb mogen delen en dat de JMZ Go! gedachte en vibe inmiddels ook door de rest van Nederland wordt opgepikt. Voor mij is het nu tijd om het stokje door te geven aan mijn lieve collega’s. Ik heb er alle vertrouwen in dat zij dit met dezelfde passie en vuur continueren en verder uitbouwen, want zij zijn zoals jullie natuurlijk ook al lang weten, mega toppers! Ik wens jullie alle goeds, super veel power, heel veel lol en hele fijne en mooie ontmoetingen toe binnen JMZ Go! Tot snel weer lezens, horens of ziens, maar dan in een andere hoedanigheid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *