Projectdag ‘Ik ben wat jij niet ziet’

‘Ik ben wat jij niet ziet’ – Hét scholenproject waar we op een spraakmakende en ludieke wijze het onderwerp ‘jonge mantelzorg’ onder de aandacht binnen het onderwijs. Vorige week woensdag hebben we in groep 5, 6, 7 en 8 van Basisschool Bomans een projectdag gedraaid. 📚

Gezamenlijk keken we met de leerlingen de film ‘De Pizzagang’ waarin alle aspecten van het jonge mantelzorger zijn aan bod komen. Na afloop van de film gaan de leerlingen in kleinere groepen uiteen en bezig met een uitdagende activiteit. De film is gebaseerd op het boek ‘De Pizzabende’ van @annetjacobs . Na afloop van de film gingen de leerlingen uiteen en volgden zij o.a. workshops rap en beatbox, onder begeleiding van onze samenwerkingspartner @cultuurgeluid_workshops . In deze opdracht geven zij vorm aan hun associatie omtrent het opgroeien als jonge mantelzorger.

We blikken terug op een geslaagde en indrukwekkende projectdag over het alledaagse leven van iemand die met zorg te maken heeft binnen een gezin. Mocht je vragen hebben over het project of ben je geïnteresseerd om ‘Ik ben wat jij niet ziet’ te draaien op jouw school? Neem dan contact met ons op via info@jmz-go.nl.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *