JMZ Talks!

JMZ Go! biedt diverse cursussen aan. Onze JMZ Talks! zijn speciaal gericht op jonge mantelzorgers. Bij JMZ Talks! leren de jonge mantelzorgers omgaan met hun emoties. Ze gaan in kleine groepen op een speelse manier in gesprek over hun thuissituatie. Onderdelen van JMZ Talks! zijn een intakegesprek en bijeenkomsten.

JMZ Talk! (9-12) (12+)

JMZ Talk! is bedoeld voor alle kinderen en jongeren die opgroeien met zorg binnen het gezin. Bijvoorbeeld als je een vader, moeder, broer of zus hebt met een beperking, ziekte, stoornis of verslaving. Het wordt aangeboden aan de leeftijdscategorie 9-12 en 12+. Bij JMZ Talk! leren de jonge mantelzorgers onder andere hoe zij hun emoties kunnen uiten en eigen grenzen kunnen aangeven. Ook leren ze hoe zij kunnen omgaan met de thuissituatie. Onderdeel van JMZ Talk! zijn een intakegesprek en een ouderbijeenkomst.

JMZ Talk! Sammie (4-8)

De JMZ Talk! Sammie  is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar die opgroeien met een ziek of beperkt gezinslid. Tijdens JMZ Talk! ondernemen de kinderen creatieve en speelse opdrachten. Ze gaan spelenderwijs in gesprek over de thuissituatie en krijgen hierbij ondersteuning. Ze leren op deze manier omgaan met hun eigen emoties. Onderdeel van JMZ Talk! zijn een intakegesprek en een ouderbijeenkomst.

Waar en wanneer de JMZ Talks! plaats vinden, vind je terug in onze agenda. Maar je kunt je ook opgeven via info@jmz-go.nl

‘Dankzij JMZ Talk! weet ik nu dat het niet aan mij ligt als mijn broer weer een woedeaanval heeft, ik heb geleerd wat ik kan doen als dat gebeurt en praat nu ook meer met mijn moeder’