Nieuws

Projectdag ‘Ik ben wat jij niet ziet’

'Ik ben wat jij niet ziet' - Hét scholenproject waar we op een spraakmakende en ludieke wijze het onderwerp ‘jonge mantelzorg’ onder de aandacht binnen het onderwijs. Vorige week woensdag hebben we in groep 5, 6, 7 en 8 van Basisschool…

Maatje Marit en Fay op bezoek bij…..

Dinsdag 22 november mochten Marit en Fay samen naar Ben & Jerry's in Hellendoorn voor een rondleiding, mede mogelijk gemaakt door Bersama Together. Wat hebben ze een leuke avond gehad samen, tijdens de rondleiding werd er natuurlijk…

Leestip: Kinderboekenweek 05-16 oktober

,
Van 5 oktober tot en met 16 oktober is het weer kinderboekenweek! Tijd voor mooie verhalen en boeken! En laten wij nou alvast een mooie boekentip voor je hebben! Nog op zoek naar een leuk en spannend boek? Wij hebben hem voor je! Alexa…

Nieuw aanbod scholenproject ‘Ik ben wat jij niet ziet’

Ik ben wat jij niet ziet! Heeft u dat ook? Of zijn het juist de leerlingen van uw school die dit hebben? Silver is de hoofdpersoon in het boek De Pizzabende. Silver is 1 van de 4 kinderen die opgroeit met zorg in het gezin. Het boek De pizzabende…

Welkom Marit, onze stagiair voor dit jaar

Hoi  allemaal, Ik ben Marit Hondelink en ik ben de nieuwe derdejaars stagiaire bij JMZ Go!. Ik ben 20 jaar oud en woon in Deventer. Ik heb gesolliciteerd voor een stageplek bij het JMZ omdat ik het werken met en begeleiden van kinderen erg…

Cas gaat ons verlaten….

Beste JMZ’ers, ouders, collega’s en andere betrokkenen rondom JMZ Go! Na ruim 5 en een half jaar ga ik JMZ Go! verlaten. Met veel plezier heb ik jarenlang de JMZ’ers mogen ondersteunen waarbij ik de eer had om alle activiteiten…